TWO-FAMILY BUILDING PROJECT

PROJECT DESCRIPTION

The plot, on which is located the building, is included in the implemental plan of the file standard 08, macro-area of Ferratelle (AR.RE.10.A) and is located in Gubbio loc. Ferratelle (plot n.3). The semi-detached building, arraying, is arranged on two “levels” plus the basement, the internal division requires the living room on the ground floor and the bedrooms on the first floors.

On the basement are also placed, in addition to the vehicular ramp, two garages and the rooms pertain to the accommodations.

The frontage have been partially realized with exposed bricks and partially with thermal cover with plaster painting finishing, both coloured as the lands.

In the habitable floors, have been required natural wooden doors and windows, with see-through finishing, with dark brown aluminium shutters, instead on the basement will be realized  in pre-varnished dark brown aluminium.

Will be also realized building according to law, with the photovoltaic system for 1Kw, solar power and the necessary thermal and acoustic insulations. Inside the plot will be placed an underground tank to reclaim the rainwater. Finished the work, the building will be part of energy first class.

DESIGNER

ARCH. GIUSEPPE LEPRI, ARCH. DANTE MONARCHI

COLLABORAOR

PLACE

GUBBIO (PG)

MAP

YEAR

2011

CLIENT

PRIVATA

PROJECT STATUS

IN COSTRUZIONE

CODE

AR.RE.11.C